Volg ons op Facebook Print E-mail

Welkom bij Mezzogiorno Vakanties.

Voor Nederlandstalige privé-excursies, groepsreizen, wandel- en fietsvakanties, concertreizen en verhuur van accommodaties in de Mezzogiorno.

KLIK HIER OM HET VERSLAG TE BEKIJKEN VAN HET EERSTE GEDEELTE VAN EEN REIS DOOR MEDEWERKERS VAN HET TIJDSCHRIFT NON SOLO.

De naam Mezzogiorno is het Italiaanse woord voor Zuid-Italië en omvat de regio's Calabrië, Basilicata, Campanië, Apulië en eiland Sicilië. In deze zeer Italiaanse regio organiseert Mezzogiorno Vakanties o.a. begeleide groeps(rond)reizen.

Voor wie individueel wil reizen, maar toch geen tijd wil verliezen met de mooiste plekjes te ontdekken ter plekke, heeft Mezzogiorno Vakanties een 12-tal uitgekiende individuele autorondreizen zie hiervoor rubriek individuele autorondreizen

Daarnaast is Mezzogiorno Vakanties de specialist voor de regio Calabrië.
Calabrië is de meest ongerepte regio van de Mezzogiorno waar de tijd nog 70 jaren stil heeft gestaan met zeer gastvrije mensen. Calabrië heeft een verrassend berglandschap dat omringd wordt door een azuurblauwe zee. Dorith is graag bereid haar kennis en enthousiasme voor dit nog ongekend stukje Zuid-Italië met u te delen.
Voor informatie over het aanbod verwijzen wij u naar de rubrieken excursies, begeleide groeps(rond)reizen, accomodaties en boerenhofstede, individuele autorondreizen.

Waarom kiezen voor Mezzogiorno Vakanties?
  1. Mezzogiorno Vakanties organiseert en begeleidt uw verblijf tegemoetkomend aan uw wensen door de gehele Mezzogiorno
  2. In Calabrië is het voor Nederlanders onmogelijk Nederlandstalige privé-excursies te boeken, alleen Mezzogiorno Vakanties biedt u die mogelijkheid. Er geldt geen minimum deelname.
  3. Voor reserveren van excursies stuurt u eenvoudigweg een e-mail met vermelding van de excursie(s), datum en aantal deelnemers naar info@mezzogiornovakanties.nl en u BETAALT PAS TER PLEKKE. Na aanmelding ontvangt u meteen een bevestiging per e-mail.
  4. De groepsreizen worden steeds begeleid en gegidst in de Nederlandse taal en zijn ter plekke voorbereid. Door een goede kennis van de ter plekke aanwezige infrastructuur is er in de reis een goede balans tussen de reistijd en ontspanning met de juiste invulling naar cultuur, natuur en gastronomie. Doordat de gids er al jaren verblijft ontvangt u informatie die niet uit een boekje gehaaald zijn.
    De groepen zijn klein van samenstelling waardoor we ook erg flexibel zijn.
  5. U kunt natuurlijk met eigen familie boeken, of uw vaste vrienden/vriendinnenclubje, of als echtpaar, of alleengaand. Of heeft u iets speciaals te vieren? In overleg kunnen we iets feestelijks organiseren.
  6. U maakt kennis met het Calabrische landleven, de natuur (zon, zee, bergen) en cultuur, zoals die door de eeuwen heen is ontstaan en bewaard is gebleven.

Mezzogiorno Vakanties
info@mezzogiornovakanties.nl
Telefoon 0039 3473697170
 
/